15 de nov. 2007

Acte de presentació / Acto de presentación

Benvolguts companys i companyes,

Volem convidar-vos a la presentació de (con)textos revista d’antropologia i investigació social, una nova revista electrònica nascuda amb l’objectiu d’ésser un espai de debat, reflexió i formació en l'àmbit de l’antropologia social i cultural. Un projecte que, sorgit de la iniciativa d’un grup de doctorands d’antropologia social i cultural de la Universitat de Barcelona, té la voluntat manifesta de donar especial cabuda a les recerques que es duen a terme durant l’etapa doctoral.

L’acte de presentació tindrà lloc el proper dimecres 28 a les 20 h. al Laboratori d’Antropologia (1r pis) de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona.

Una salutació cordial,

Consell de Redacció de (con)textos

con-textos@ub.edu

http://contextosantropologia.blogspot.com/

_______________________________

Estimados compañeros y compañeras,

Queremos invitaros a la presentación de (con)textos revista d’antropologia i investigació social, una nueva revista electrónica nacida con el objetivo de ser un espacio de debate, reflexión y formación en el ámbito de la antropología social y cultural. Un proyecto que, surgido de la iniciativa de un grupo de doctorandos y doctorandas de antropología social y cultural de la Universitat de Barcelona, tiene la voluntad manifiesta de dar especial cabida a las investigaciones que se desarrollan durante la etapa doctoral.

El acto de presentación será el próximo miércoles 28 a las 20 h. en el Laboratori d’Antropologia (1r pis) de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona.

Un cordial saludo,

Consejo de Redacción de (con)textos

con-textos@ub.edu

http://contextosantropologia.blogspot.com/